ASIAN­TUNTEVA 
AUTO­KORJAAMO

Hoidamme kaiken pienistä korjauksista suuriin remontteihin kokemuksella.

blurred car repair shop

MONI­PUOLISET HUOLTO- JA KORJAUS­PALVELUT

Tarjoamme huolto- ja korjauspalveluja henkilöautoihin, pakettiautoihin ja asuntoautoihin merkistä riippumatta. Mekaanikkomme ovat kokeneita ja koulutettuja pienistä korjauksista suuriin remontteihin. AD-ketjun tuki takaa varaosasaatavuuden ja modernit toimintatavat. Meillä on käytössä nykyaikaiset testerit vikakoodien selvittämiseen, ohjelmointiin ja sähköisen huoltokirjan täyttämiseen lähes kaikille merkeille.

Jos et ehdi jäämään odottamaan autosi valmistumista, niin meiltä on saatavissa sijaisauto autosi huollon ajaksi. Tai voimme noutaa autosi vaikka kotoa.

Varaa huolto

niskanhuolto_symboli

Huollot ja korjaukset

Tarjoamme ammattitaitoiset huolto- ja korjauspalvelut henkilöautoihin, pakettiautoihin sekä asuntoautoihin merkistä riippumatta. 

Varaa aika

niskanhuolto_symboli

VW, Skoda, Seat ja Audi -erikoiskorjaamo

Meiltä myös alkuperäiset varaosat helposti mukaan tai kätevästi valmiiksi asennettuna.

Ota yhteyttä 

niskanhuolto_symboli

Varaosat

Kauttamme saat laadukkaat varaosat auton merkistä tai mallista riippumatta. Kerro meille tarpeesi niin hankimme sopivan varaosan!

Ota yhteyttä

niskanhuolto_symboli

Renkaat ja muut palvelut

Pyrimme huoltamaan autosi kokonaisvaltaisesti. Huollon lisäksi meiltä saat myös uudet renkaat sekä rengas­hotellipalvelun. Tuulilasin vaihdot onnistuvat myös meillä vaivattomasti. 

Ota yhteyttä